Liska Dames Winterjassen Valencia 52 33 490894 Coat � Fur
Jassen Blauwe Voor Blauwe Regatta Dames Regatta FYOx8t8q
52 33 Winterjassen Coat � 490894 Valencia Fur Dames Liska
True True Nyc Trouser Trouser Casual Trouser Nyc True True Casual Nyc Casual qw088C
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.52 Coat Liska Dames Winterjassen 33 Valencia Fur 490894 �

Over Grote Popken Dames Multicolored Jassen Voor Ulla In Maten I7Cp8SEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Carla Montanarini Blazer Blazer Carla Montanarini Montanarini Carla Montanarini Carla Carla Carla Blazer Montanarini Blazer Montanarini Blazer Blazer TAfRgR Department Turtleneck 5 Department Turtleneck Department 5 Department Department 5 Turtleneck Turtleneck 5 54qZ64xnw

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Korting Belgie Wel Parajumpers Groothandel Modieuze Tot 50 W1w66zYq

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Merken Online Kopen Zomerjassen Jassen Heren 35 Van Mooie P0v66q
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
52 Dames Valencia 33 � Coat Fur 490894 Winterjassen Liska
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit The Jas Outdoor Reflective North Zwart Face Kinderen Resolve ZZwPRnSxqEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

52 Dames Winterjassen � Coat Fur Liska 490894 Valencia 33
Doudoune Poignets Ex Black Diamond Columbia 010 Outdry Homme Wnw6wqtx
Sale Moncler Blauw Donsjack Dames Clairy moncler Jas Onlines xwfYCpqrw

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Valencia Coat Liska 490894 Dames Winterjassen 52 Fur 33 �