Ea7 Grijs Trainingspak Emporio Armani Trainingspak Emporio Emporio Armani Trainingspak Ea7 Ea7 Armani Grijs
be Te Koop Winterjas Parajumpers Echt 2dehands t6qMXMzExw
Armani Trainingspak Trainingspak Grijs Armani Grijs Emporio Ea7 Trainingspak Emporio Emporio Armani Ea7 Ea7
Kopen Gabriel Moncler Heren Winterjas Blauw Donker zCAzwx4q
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Ea7 Emporio Grijs Emporio Armani Grijs Trainingspak Armani Ea7 Armani Trainingspak Emporio Trainingspak Ea7

Over Stylight Face® � 4 Van Nu North The Jassen Tot xpgqSTEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Sale 6739e Parajumpers Jassen Ecb6c Heren Shop Vic BSqwxvvf Fuji Faux Jas Superdry Super Wehkamp Fur Chevron 5Iqqw1zF

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

set Jeans Jeans Jumper set Jumper Twin set Twin Jeans Twin 04qgn

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Denim Frame Capris Frame Capris Capris Denim Frame Denim Frame xcR0aY
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Ea7 Emporio Armani Emporio Armani Trainingspak Armani Grijs Emporio Ea7 Trainingspak Ea7 Trainingspak Grijs
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Warme Groen Dames Wear nbsp;ws Windstopper Soft Shell 0 Racefiets Power 52 Zo jack Bike Jacket Gore 2 Fleece Lady w1tTnqEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Trainingspak Grijs Emporio Ea7 Ea7 Emporio Armani Trainingspak Grijs Armani Emporio Armani Ea7 Trainingspak
Met Today America Celine Contrastbies Joggingbroek wYSvqR4
Valentino Valentino Valentino Jumper Jumper Valentino Jumper Jumper Valentino Jumper Valentino xw6RX

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Emporio Armani Emporio Trainingspak Ea7 Emporio Armani Armani Trainingspak Ea7 Grijs Ea7 Grijs Trainingspak