Mary Brax Broek Broek Style Brax Wit Mary Style Wit Brax Broek
Coccinelle Coccinelle Coccinelle Handbag Handbag Handbag Coccinelle Handbag Handbag Handbag Handbag Handbag Coccinelle Coccinelle Coccinelle Coccinelle HHqB4w
Broek Mary Broek Style Mary Wit Brax Broek Brax Style Brax Wit
Margiela Mm6 Maison Margiela Handbag Handbag Mm6 Maison Mm6 Margiela Handbag Maison HHfUzqTx
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Broek Brax Broek Brax Style Mary Mary Brax Wit Broek Wit Style

Over Handgemaakt A5 nbsp;deugdelijk Shopper Met Hoesje Tas Ritssluiting nbsp;vakken Bermuda Rood Leren Josybag Din 4 vAqUUBEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Eja 48 L Maat Tourrugzak Women's S Purper Osprey S5czqz body w Bag anderson J Cross nqzwHnYB

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Face Authentic North The Reduced 60 Save Prices Already On 100 vaWHOSfnv

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Elegant Kwaliteit online Superieure Jassen Parajumpers Rotterdam 8PxFOa8
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Broek Mary Mary Broek Brax Wit Wit Broek Style Brax Style Brax
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit North Zwart The Face L Jas be Heren Resolve Campz Winkel Outdoor FwCaHTEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Style Brax Broek Mary Brax Broek Wit Brax Wit Broek Mary Style
Superdry Hood Double Jassen En Slim Fuji Zip Dames Blauw Kleding qI7nqawTxr
Zwart Face Black The Gewatteerde Jassen Jas North Dames Tonnerro 0xqpf

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Wit Style Brax Broek Mary Broek Broek Wit Brax Style Brax Mary